Resor

Missionsresa Påsk 2019

Är du beredd?
Det kostar lite av dig sjäv!
Men det är värt allt!

Följ med på en resa med Tjernobylbarnens Oas. Ungefär en gång om året fyller vi bussen med ett gott gäng och åker till Vitryssland. Vi besöker platserna där vi arbetar. Bland annat besöker vi fadderfamiljer och barnhem där vi får dela ut presenter och ha lekar och program för barnen samt förmedla Jesu kärlek till dom vi möter.


Vi blir ett sammansvetsat härligt team, som får uppleva mycket tillsammans.


Är du intresserad av vad det innebär att följa med på en resa, så fyll i formuläret så skickar vi dig mer information.

 
 
 
 

Jag åkte på den här resan utan att veta vad jag egentigen skulle möta på andra sidan Östersjön. "Jag har fått så många svar på frågor jag haft i min tro och verkligen fått växa i min relation till Gud." Jag har fått lära känna alla dessa fina människor i detta land. Ett av de bästa besluten jag gjort definitivt!


Ludvig Andersson

Vi har varit på vår första resa till Vitryssland. Det blev många besök i kyrkor, barnhem, handikappcenter m.m. "Våra hjärtan berördes starkt av vad vi såg i familjernas miljö." För vår del har vi bestämt att vi skall stödja en fadderfamilj.


Rekommenderar varmt fler till att bli fadder.


Britt-Louise & Jörgen Roberthson


Jag heter Andreas och var med i Vitryssland påskresan 2019. Jag som först var orolig för resan, kom tillbaka och tyckte det var helt fantastiskt på resan!


"Att Gud använde mig så mycket under resan även fast jag är handikappad var så underbart och jag kunde vara till välsignelse för människor i Vitryssland." Som plus i kanten kallade Gud mig till att hjälpa till i Tjernobylbarnens Oas vilket jag tycker ska bli spännande. Slava Bågo!Andreas Larsson

Jag har nu varit på min andra resa med Tjernobylbarnens Oas till Vitryssland. Jag åkte på min första påskresa förra året och bestämde mig under den att låta mig döpas och gå med i min församling som jag är uppväxt i, trots att jag inte är uppväxt i en kristen familj.


"Dessa resor betyder mycket för mig för att de har gjort och gör skillnad i mitt liv." Jag får växa i min relation med Jesus. En chans att ge och få minst lika mycket tillbaka. Gänget man åker med blir som en familj. "Vi skrattar, gråter och upplever Gud tillsammans." Dessa resor har inspirerat mig till att gå bibelskola till hösten kombinerat med mission någonstans i världen


Får du en chans att åka, åk! Du kommer inte att ångra dig!


Erica Alfredsson


Jag har varit på en resa till Vitryssland som verkligen har gjort avtryck i mitt liv. Vi har besökt olika kyrkor och medverkat på gudstjänster, besökt barnhem och boende för missbrukare. "Jag har blivit väldigt välsignad genom att få möta barn och vuxna som verkligen har visat sin kärlek till Jesus." 


Det som jag bär med mig när jag kommer hem är när jag såg hoppet i barnens ögon när vi åkte ut till fadderfamiljerna där de fick ta emot en present eller en ryggsäck, trots att de levde i ett ruckel med en jordhög utanför och smutsiga kläder. Många hade ingen egen säng och inga leksaker. Vi bemöttes hela tiden med goa kramar från både vuxna och barn. I Lukski startade barnen dagen med en bönestund innan de gick till skolan. På kvällen hade vi gudstjänst och barnen bad för oss med en brinnande längtan att vi och de ska komma närmare Jesus.

Miriam Furuvik


Resan till Vitryssland påsken 2019 var underbar! Vi var ett härligt gäng från Sverige. Genom att man ber tillsammans och för varandra blir gruppen som en familj. Att möta vitryssarna och se deras tro stärkte oss till att vilja ha mer av Jesus. De lever sina kristna liv mer helhjärtat än vad många gör i Sverige. "Jag blev inspirerad att leva mer för Jesus och ha honom som nummer 1 i mitt liv."


"Be ständigt"(1 Tess 5:17) har blivit en verklig bibelvers för mig på grund av mina två resor till Vitryssland. När man har sin blick fäst på Jesus då får man se bönesvar och får jobba för Honom. Den sanningen styrkte mig när vi kom hem till Sverige och den är sann!


GUD ÄR GOD!

Simon Lindman