Hjälp oss att hjälpa fler

Vår längtan och vårt mål är att hela tiden kunna sträcka oss lite längre. Att kunna hjälpa några till. Behoven är stora och för att ha möjlighet att hjälpa fler så är din hjälp ovärderlig. Utan er understödjare blir arbetet inte möjligt. Här finns en kort presentation om hur du kan vara med och göra skillnad. Är du intresserad så ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer.

Månadsgivare

Som månadsgivare bidrar du med en valfri summa varje månad. För att bl. a. kunna driva våra läger i Sverige och Vitryssland och underhålla vår fina lägergård m.m. behövs månadsgivare som hjälper till att få verksamheten att gå runt.

Läger

När vi har lägerperiod, så tar vi tacksamt emot hjälp om någon till exempel vill baka bröd eller fikabröd till lägren. Detta är uppskattat av barnen.


Självklart är hjälp med andra materiella ting och aktiviteter också välkommet. Alla pengar vi kan spara kan vi istället lägga på att hjälpa fler.

Fadder

Som fadder understödjer du en familj med 250 kr/mån. För denna summa handlar vi varje månad in mat och basvaror till familjen. Familjen får även regelbundna besök och hjälp med visssa praktiska saker.

Förbön

Inte minst önskar vi att du vill stå med oss i förbön för att arbetet ska gå vidare och vara lett av Herren och att Herren ska få leda oss till de familjer som är i störst behov av hjälp.

Allt vad ni har gjort för en av dessa mina

minsta bröder, det har ni gjort för mig

Matt 25:40

Vi vill sträcka oss lite längre!Vill du vara med och göra det möjligt?